• Home

SSL certifikat

SSL certifikat

SSL certifikat za zaštitu povjerljivih podataka

SSL je akronim od Secure Socket Layer, a označava tehnologiju šifriranja koju je razvio Netscape.

Slanje osjetljivih informacija bez šanse da ih netko presretne i zloupotrijebi moguće je jedino putem SSL protokola koji podrazumijeva šifriranu komunikaciju između servera na kojem su smještene stranice i preglednika posjetitelja.

SSL certifikati pružaju pouzdanu zaštitu od hakera i ostalih online kriminalaca!

Ako je web stranica osigurana SSL certifikatom, informacije o kreditnim karticama, korisnička imena, lozinke i ostale povjerljive informacije postaju šifrirane odnosno kodiraju se na način da su nečitljive svima osim odredišnom serveru kojemu se šalju povjerljive informacije.

Zašto je važno postavljanje SSL certifikata?

Svi podaci koje ostavljate na nekoj internet stranici, prelaze s računala na računalo dok ne dođu do konačne destinacije odnosno odredišnog servera. Ako se ne koristi kodiranje pomoću SSL certifikata, bilo koje računalo koje se nalazi između Vašeg računala i servera na kojem su smještene stranice ima uvid u broj kreditne kartice, korisničko ime, lozinku i ostale povjerljive informacije koje ste kao posjetitelj ostavili na web stranici.

Trust seal i jamstvo SSL certifikata:

 • Trust Seal

  Trust Seal

  Trust seal je logo izdavatelja certifikata kojeg možete postaviti na web stranicu, a pokazuje kako je Vaša domena osigurana SSL certifikatom.

  Logo izdavatelja certifikata bi se svakako trebao pojaviti na stranicama na kojima kupci unose osjetljive podatke npr. kontakt forma, blagajna web shopa itd.

 • Jamstvo

  Jamstvo

  Jamstvo izdavatelja SSL certifikata ($10,000, $250,000, itd. ..), nije jamstvo za korisnike koji zakupe SSL certifikat, već jamstvo za posjetite odnosno kupce koji postanu "žrtve" online prijevara koristeći web stranice osigurane SSL certifikatima.

  Danas je praktički nemoguće da kupac stranice osigurane SSL certifikatom postane žrtva online prijevare. Stoga visina jamstva ne bi smjela imati utjecaj na odabir izdavatelja SSL certifikata.


Uvijek nastojimo izaći u susret i maksimalno se prilagoditi Vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem! HM-PROMOTION d.o.o.
Zatražite ponudu za SSL certifikat

Popust za sve nove korisnike! Popust dobrodošlice na bilo koju uslugu iz naše ponude!

Registracija korisnika - 10% popusta


Registrirajte se u sustav za korisnike i dobit ćete kupon za 10% popusta na bilo koju uslugu.

Registracija novog korisnika

Prijava na newsletter - 5% popusta

Prijava na newsletter

Ispravno upišite email adresu


Prijavite se za newsletter i poslat ćemo vam kupon za 5% popusta na bilo koju uslugu.

Dijeljenje sadržaja - 5-10% popusta


Podijelite sadržaj naše stranice sa prijateljima na društvenim mrežama i ostvarite do 10% popusta na sve usluge iz naše ponude!