• Home
 • Web dizajn
 • Redizajn web stranice

Redizajn web stranice

Redizajn web stranice

Redizajn planirajte već prilikom izrade web stranice!

Povoljan redizajn web stranice svim klijentima kojima smo izradili visokokvalitetnu web stranicu = Joomla CMS + WARP + Widgetkit!

Redizajn je skuplji ukoliko je web stranica napravljena pomoću nepoznatog ili "vlastitog" CMS-a. Web predložak i sva proširenja CMS-a trebaju bi biti kompatibilni sa aktualnom verzijom CMS-a i razvijeni od strane programera sa dugogodišnjim iskustvom!

Redizajn web stranice je usluga koju ćete zatražiti nakon promjena u web standardima!

Responzivni dizajn postao je standard u web dizajnu tamo još od sredine 2013. godine kada je veliki broj korisnika zamijenio "standardne" mobitele sa pametnim telefonima. Danas gotovo 50% posjeta prosječne web stranice dolazi preko pametnih telefona ili tableta.

Postupak redizajna web stranice:

 • prije svega potrebno je provjeriti trenutnu verziju CMS-a i utvrditi mogućnost nadogradnje na aktualnu verziju. Joomla! CMS jednostavno se ažurira jednim klikom miša!
 • prije nadogradnje CMS-a potrebno je provjeriti da li je predložak kompatibilan sa najnovijom verzijom CMS-a. Za WARP predložak se redovito, na mjesečnoj bazi, izdaju nadogradnje!
 • Widgetkit paket - sadrži gotovo sve elemente koji su potrebni za izradu moderne web stranice i podrška za ovaj paket je odlična. Nova verzija dostupna je na mjesečnoj bazi!
 • Sva ostala proširenja npr. kontakt forma, dodaci za SEO, webshop, sustav rezervacija... zahtjevaju redovitu nadogradnju na aktualnu verziju.

Cijena redizajna web stranice ovisi i o sadržaju web stranice!

Redizajn sadržajno bogatijih web stranica npr. news portala ili stranica koje koriste naprednu web aplikaciju npr. web shop dosta je zahtjevniji i skuplji od redizajna osnovnih web stranica.


Uvijek nastojimo izaći u susret i maksimalno se prilagoditi Vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem! HM-PROMOTION d.o.o.
Zatražite neobvezujuću ponudu
Jamstvo na kvalitetu u procesu izrade web stranica

Jamstvo na kvalitetu u procesu izrade web stranica

Izrada web stranica visoke kvalitete i sigurnosti uz moderan responzivni dizajn. Prijavite se u HM-sustav i iskoristite 10% popusta za izradu web stranice.

10 točaka za garanciju kvalitete u procesu izrade web stranica

 1. Iskustvo u izradi web stranica: iza našeg rada u zadnjih 5 godina stoji više od 100 uspješnih web projekata
 2. Izrada stranica visoke kvalitete: prilikom izrade web stranice koristimo isključivo moderne web tehnologije
 3. Joomla! CMS: službeno najbolji CMS u zadnje dvije godine prema izboru www.cmscritic.com
 4. Premium predložak: osnovni SEO, brzo učitavanje stranice, responzivni dizajn, stranice savršeno funkcioniraju unutar svih modernih preglednika
 5. Cloud Linux SSD server: smještaj stranice i mailova na serveru vrhunskih performansi
 6. Osnovna web promocija: izrada AdWords kampanje i povezivanje sa Analytics od stručnjaka za online oglašavanje sa Google certifikatom
 7. SEO stručnjak: više od 5 godina HM-PROMOTION je među top 10 na Google tražilici za pojam "izrada web stranica"
 8. Visoka razina sigurnosti: postavljanje i konfiguracija firewalla za zaštitu od sve češćih hakerskih napada
 9. Održavanje web stranice: tehničko održavanje web stranice za razdoblje od 3 mjeseca i obuka administratora stranice sa udaljene lokacije
 10. Backup stranice - dnevni, tjedni, mjesečni: otklanjanje eventualnih problema u najkraćem mogućem roku

Nekoliko izjava zadovoljnih korisnika - usluga izrada web stranice!

 • Studio Morphosis

  Studio Morphosis

  Možete slobodno staviti ovakvu stranicu kakva je sad. Iznimno smo zadovoljni sa cjelokupnom uslugom izrade web stranice, od ljubaznosti, brzine. Izvrsna korisnička podrška.

  Link na stranicu

 • SV transport service

  SV transport service

  Stranica je super, koliko sam uspio vidjeti. Jako smo zadovoljni pruženom uslugom i profesionalnim pristup. Izvrsna korisnička podrška. HM-PROMOTION bi preporučili svima.

  Link na stranicu

 • Homo Homini

  Homo Homini

  Voljela bih da podignemo stranicu na jedan viši nivo. Posao prebacivanja podataka sa stare stranice odrađen je besprijekorno, u kratkom roku. HM-PROMOTION odradio je posao profesionalno, poštujući sve naše želje i zahtjeve.

  Link na stranicu

 • Ortodoncija Ivanković

  Ortodoncija Ivanković

  Stranica mi se sviđa, super ste napravili sve. Hvala na mnogim korisnim savjetima, brzini i odlično odrađenom poslu izrade web stranice za ordinaciju! HM-PROMOTION bi svima preporučili

  Link na stranicu

 • Health Card

  Health Card

  Napominjem da stranica ima još dosta prostora za doradu, kako u grafičkom i vizualnom dijelu, tako i sadržajno. Jako smo zadovoljni sa web stranicom kao i sveukupnom suradnjom sa HM-PROMOTION.

  Link na stranicu

 • Aromatic Touch Of Nature

  Aromatic Touch Of Nature

  Na prvu mi stranica ok izgleda. Trebati ce napraviti neke izmjene … vidim da ste napravili trazene izmjene i ovo sad izgleda odlicno. Hvala na dobro odradjenom poslu.

  Link na stranicu

Popust za sve nove korisnike! Popust dobrodošlice na bilo koju uslugu iz naše ponude!

Registracija korisnika - 10% popusta


Registrirajte se u sustav za korisnike i dobit ćete kupon za 10% popusta na bilo koju uslugu.

Registracija novog korisnika

Prijava na newsletter - 5% popusta

Prijava na newsletter

Upišite email adresu:(*)
Ispravno upišite email adresu


Prijavite se za newsletter i poslat ćemo vam kupon za 5% popusta na bilo koju uslugu.

Dijeljenje sadržaja - 5-10% popusta


Podijelite sadržaj naše stranice sa prijateljima na društvenim mrežama i ostvarite do 10% popusta na sve usluge iz naše ponude!