CMS - sustav za upravljanje sadržajem
 • Home
 • Web development
 • Sustav za upravljanje sadržajem

CMS - sustav za upravljanje sadržajem

CMS

CMS - sustav za upravljanje sadržajem web stranice

CMS omogućuje krajnjem korisniku jednostavno upravljanje sadržajem web stranice bez poznavanja sintakse HTML koda.

Gotovo 50% od ukupnog broja web stranica na Internetu temelje se na Wordpress, Joomla i Drupal CMS-u. U njihovom razvoju sudjeluje velika zajednica programera pa su nove verzije i sigurnosne zakrpe dostupne gotovo na dnevnoj bazi!

Kao optimalan sustav za upravljanje sadržajem pokazao se Joomla! CMS.

Najpoznatiji besplatni CMS-ovi otvorenog koda su: Wordpress, Joomla! CMS, Drupal koji su ujedno i najbolji izbor za izradu web stranice.

Postoji i mnogo "vlastitih CMS-ova" koji su samo kopije poznatih sustava za upravljanje sadržajem. Savjetujemo vam da "vlastita CMS rješenja" zaobiđete u širokom luku!

Najbolji CMS-ovi u 2016 godini - detaljna analiza na engleskom jeziku Joomla je najbolji CMS prema izboru www.cmscritic.com

Detaljnije o sustavima za upravljanje sadržajem:

 • CMS

  CMS je danas standard za izradu web stranice.

  Glavna prednost za vlasnika stranice je to što ne treba angažirati programera prilikom svake izmjene sadržaja na web stranici, već mu je eventualno potrebna usluga tehničke podrške prilikom nadogradnje sustava, backupa i otklanjanja eventualnih problema.

 • Wordpress

  WordPress je trenutno najpopularniji CMS

  Wordpress je vrlo jednostavan za korištenje. Namijenjen je za pisanje osobnih blogova, izradu osnovnih web stranice, a kao takvog preferiraju ga web dizajneri "početnici" koji ne poznaju dovoljno HTML kod i koji prilikom razvoja sadržaja koriste isključivo WYSIWYG editor.

  Detaljnije

 • Drupal

  Drupal je vrlo moćan CMS koji nije za svakoga

  Drupal nije jednostavan za korištenje, a namijenjen je za izradu naprednih web aplikacija koje se mogu nositi sa velikom količinom prometa. Drupal preferiraju napredni programeri koji prilikom razvoja sadržaja koriste HTML kod umjesto WYSIWYG editora.

  Detaljnije

 • Joomla

  Joomla CMS za izradu visokokvalitetne web stranice

  Joomla CMS jednostavan je za korištenje i optimalno je rješenje koje se nalazi negdje između Wordpress-a i Drupal-a. Joomla CMS preferiraju web dizajneri koji imaju dovoljno iskustva u HTML kodiranju i znaju kako prilagoditi CMS krajnjem korisniku.

  Detaljnije

 • Vlastiti CMS

  Izbjegavajte "vlastiti" CMS koji je često samo kopija poznatog CMS-a!

  Glavni problem je uzak krug programera koji su angažirani na njihovom razvoju i mali broj web stranica postavljenih na Internetu. Prema tome "vlastita" CMS rješenja nemaju velikog prostora za testiranje, nadogradnju i krpanje sigurnosnih propusta!

 • Besplatne web stranice

  Izbjegavajte besplatne web stranice!

  Danas postoji veliki broj page buildera pomoću kojih možete u svega nekoliko koraka izraditi "besplatnu" web stranicu koja to nije!

  Detaljnije

Nemojte da vam prodaju "vlastiti CMS" ili "besplatne website buildere"!

Često nam se javljaju nezadovoljni korisnici koji godinama skupo plaćaju održavanje "vlastita CMS rješenja" i svi redom traže migraciju web stranice na Joomla ili Wordpress CMS! Vlasnici stranica ponekad nemaju ni SuperAdmin ovlasti kao ni pristup cjelokupnom web prostoru. Zbog toga je nemoguće generirati backup stranice jer isključivo pravo na licencu CMS-a ima razvojni tim!


Uvijek nastojimo izaći u susret i maksimalno se prilagoditi Vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem! HM-PROMOTION d.o.o.
Zatražite neobvezujuću ponudu
Jamstvo na kvalitetu u procesu izrade web stranica

Jamstvo na kvalitetu u procesu izrade web stranica

Izrada web stranica visoke kvalitete i sigurnosti uz moderan responzivni dizajn. Prijavite se u HM-sustav i iskoristite 10% popusta za izradu web stranice.

10 točaka za garanciju kvalitete u procesu izrade web stranica

 1. Iskustvo u izradi web stranica: iza našeg rada u zadnjih 5 godina stoji više od 100 uspješnih web projekata
 2. Izrada stranica visoke kvalitete: prilikom izrade web stranice koristimo isključivo moderne web tehnologije
 3. Joomla! CMS: službeno najbolji CMS u zadnje dvije godine prema izboru www.cmscritic.com
 4. Premium predložak: osnovni SEO, brzo učitavanje stranice, responzivni dizajn, stranice savršeno funkcioniraju unutar svih modernih preglednika
 5. Cloud Linux SSD server: smještaj stranice i mailova na serveru vrhunskih performansi
 6. Osnovna web promocija: izrada AdWords kampanje i povezivanje sa Analytics od stručnjaka za online oglašavanje sa Google certifikatom
 7. SEO stručnjak: više od 5 godina HM-PROMOTION je među top 10 na Google tražilici za pojam "izrada web stranica"
 8. Visoka razina sigurnosti: postavljanje i konfiguracija firewalla za zaštitu od sve češćih hakerskih napada
 9. Održavanje web stranice: tehničko održavanje web stranice za razdoblje od 3 mjeseca i obuka administratora stranice sa udaljene lokacije
 10. Backup stranice - dnevni, tjedni, mjesečni: otklanjanje eventualnih problema u najkraćem mogućem roku

Nekoliko izjava zadovoljnih korisnika - usluga izrada web stranice!

 • Studio Morphosis

  Studio Morphosis

  Možete slobodno staviti ovakvu stranicu kakva je sad. Iznimno smo zadovoljni sa cjelokupnom uslugom izrade web stranice, od ljubaznosti, brzine. Izvrsna korisnička podrška.

  Link na stranicu

 • SV transport service

  SV transport service

  Stranica je super, koliko sam uspio vidjeti. Jako smo zadovoljni pruženom uslugom i profesionalnim pristup. Izvrsna korisnička podrška. HM-PROMOTION bi preporučili svima.

  Link na stranicu

 • Homo Homini

  Homo Homini

  Voljela bih da podignemo stranicu na jedan viši nivo. Posao prebacivanja podataka sa stare stranice odrađen je besprijekorno, u kratkom roku. HM-PROMOTION odradio je posao profesionalno, poštujući sve naše želje i zahtjeve.

  Link na stranicu

 • Ortodoncija Ivanković

  Ortodoncija Ivanković

  Stranica mi se sviđa, super ste napravili sve. Hvala na mnogim korisnim savjetima, brzini i odlično odrađenom poslu izrade web stranice za ordinaciju! HM-PROMOTION bi svima preporučili

  Link na stranicu

 • Health Card

  Health Card

  Napominjem da stranica ima još dosta prostora za doradu, kako u grafičkom i vizualnom dijelu, tako i sadržajno. Jako smo zadovoljni sa web stranicom kao i sveukupnom suradnjom sa HM-PROMOTION.

  Link na stranicu

 • Aromatic Touch Of Nature

  Aromatic Touch Of Nature

  Na prvu mi stranica ok izgleda. Trebati ce napraviti neke izmjene … vidim da ste napravili trazene izmjene i ovo sad izgleda odlicno. Hvala na dobro odradjenom poslu.

  Link na stranicu

Popust za sve nove korisnike! Popust dobrodošlice na bilo koju uslugu iz naše ponude!

Registracija korisnika - 10% popusta


Registrirajte se u sustav za korisnike i dobit ćete kupon za 10% popusta na bilo koju uslugu.

Registracija novog korisnika

Prijava na newsletter - 5% popusta

Prijava na newsletter

Upišite email adresu:(*)
Ispravno upišite email adresu


Prijavite se za newsletter i poslat ćemo vam kupon za 5% popusta na bilo koju uslugu.

Dijeljenje sadržaja - 5-10% popusta


Podijelite sadržaj naše stranice sa prijateljima na društvenim mrežama i ostvarite do 10% popusta na sve usluge iz naše ponude!